Positief leren denken

Positief leren denken! Stop als eerste met die negatieve gedachten!

Bewust positief leren denken kost tijd en energie maar minder dan je denkt!

Positief leren denken is best lastig wanneer je alleen maar last hebt van negatieve gedachten en gevoelens! Deze negatieve gedachten gaan we dan ook leren los te laten en om te buigen naar positieve gedachten. We gaan je helpen om je mentaal in staat te stellen negatieve gevoelens en negatieve gedachten om te buigen naar positiviteit.

Dit kun je zelf leren door eerst te achterhalen waarom je overal negatief over denkt of altijd een negatief “puntje” weet te vinden in een leuke gebeurtenis. Meestal ontstaan negatieve gedachten uit ons verleden. We hebben tijdens het opgroeien geleerd van onze ouders dat iets goed of kwaad is en nemen dit zonder tegenstribbeling over! We lezen in de kranten of op internet iets over een oorlog en we hebben meteen ons oordeel klaar. Deze ballast die we met ons meedragen uit het verleden blijft ons beïnvloeden en bestaat uit onder meer angsten, twijfels, onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen.

Nu positief leren denken!

Een negatieve instelling trekt zonder problemen en uit zichzelf negatieve gedachten aan. Je eigen hoofd legt al snel de link tussen een vergelijkbare situatie en daar is direct de negatieve gedachte die de kop opsteekt. Het is daarom van belang om terug te gaan naar de oorzaak hiervoor en dit is in de praktijk eenvoudiger dan je zelf zult denken. En dat is overigens meteen een uitstekende negatieve gedachte die je voor jezelf hebt gecreëerd.

We gaan op deze site over positief leren denken uitleggen waarom jij ook positief in het leven kunt gaan staan. We gaan je helpen onverwerkte trauma’s en blokkades op te heffen waardoor jij weer die positieve jongen of vrouw wordt zoals je bent geboren. En dat positief leren denken kan iedereen! Ook wij hebben onze gedachten omgedraaid van positief naar negatief en daar is deze mooie website een perfect voorbeeld van. We pakken nu onze kansen omdat we positief in het leven staan en omdat we het door ons zelfvertrouwen durven!

Positief denken helpt je!

Onze positieve gedachten helpen ons bij het gezond zijn! Doordat je positief in het even staat is alles een stuk eenvoudiger en ben je in staat om dingen en activiteiten te gaan ondernemen! Je gaat lekker sporten waar je eerst door je negatieve gedachten op de bank bleef zitten! Je gaat naar je baas om te vragen of er een promotie in zit in plaats van dat je bang voor hem blijft en wegkruipt in je schulp. De wijze waarop jij in het leven staat is bepalend voor je eigen gezondheid.

De weg naar positief leren denken

Op onze website over positief leren denken leren we je om bovenstaande ballast en blokkades weg te nemen. We geven je tips en trucs waarmee dit proces een stuk eenvoudiger zal worden en meteen een stuk sneller zal verlopen. Je hebt immers lang genoeg vastgezeten aan die negatieve gedachten. Met de cursus zelfvertrouwen die we aanbieden sla je meteen 3 vliegen in een klap. Je wordt positiever! Je zelfvertrouwen groeit! En je wordt assertiever! Het resultaat hiervan is dat negativiteit en negatieve gedachten minder snel zullen voorkomen.

Tips om positief te leren denken!

Wanneer je positief wilt leren denken is he verstandig om te accepteren wie je bent! Probeer jezelf te omringen met mensen die ook positief in het leven staan en vermijd die negatieve vriend of vriendin die altijd maar overal over klaagt. Kies voor muziek waar jij vrolijk van wordt en kijk naar een televisieprogramma waar je je beter van gaat voelen. Heb vertrouwen in jezelf en in je eigen kunnen want jij bent de beste! Of je dat nu gelooft of niet!